
Яблука фаршировані
Наливні яблучка, мабуть, найкраще, що може подарувати нам рання золота осінь. Фрукт воістину унікальний: він смачний і соковитий, кислий і солодкий, корисний і просто улюблений. Зараз, напевно, важко уявити собі куточок на нашій планеті, де б не пробували цей популярний азіатський плід – яблучна «епідемія» переможно крокує по Землі. Вашій увазі черговий рецепт на яблучну тему. Фаршировані яблучка в запеченому вигляді, на щастя, не втрачають свої цінні вітаміни і мікроелементи. Готувати їх легко і захоплююче, а головне – їх не потрібно чистити від шкірки і нарізати. Ефектний вигляд наших фруктових «горщиків» підкріплено щедрою божественною начинкою із сухофруктів, горішків і пряної кориці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
150 г.
Курага Узбекська
20 г.
Родзинки
20 г.
Мигдаль
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Кориця Еко мелена 20г
3 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, видалити серцевину. Трохи м'якоті видалити чайною ложкою. Курагу промити й нарізати шматочками. Горіхи крупно нарізати.
02
Нафарширувати яблука сухофруктами, посипати цукром і корицею. Духовку розігріти до 180°C. Поставити яблука в духовку і запікати 20-30 хвилин, в залежності від твердості яблук.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)