
Яблука, запечені під штрейзелем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Лимон
1 шт.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Горіхи Мигдаль 150г
70 г
Борошно 7 1кг
100 г (або трохи більше)
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Етапи приготування
01
Для приготування штрейзеля в миску всипте цукор, ванільний цукор і просійте туди борошно.
02
Вершкове масло наріжте невеликими шматочками, залиште на кілька хвилин при кімнатній температурі і додайте його в миску до борошна та цукру. Розітріть масу руками, щоб у підсумку утворилася крихта. Якщо крихта не утворюється, треба додайте ще трохи борошна. Миску з крихтою покладіть в холодильник.
03
Духовку розігрійте до 180°С.
04
Яблука розріжте навпіл, видаліть сердцевинку і наріжте їх дрібними кубиками (шкірку знімати не потрібно).
05
З половини лимона вичавіть сік і полийте ним яблука.
06
Посипте яблука корицею за смаком (якщо ви любите корицю, не бійтеся додати її побільше) і добре перемішайте.
07
На дно невеликих формочок (найкраще підійдуть керамічні) покладіть яблука, зверху посипте борошняною крихтою - штрейзелем, заповнивши формочки до кінця.
08
Поставте яблука в розігріту духовку.
09
Подрібніть горіхи. Після закінчення 35 хвилин дістаньте яблука з духовки, посипте горіхами і запечіть ще протягом 5 хвилин. Десерт готовий - подавати його можна як теплим, так і холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)