
Локшина з грибами, м'ясом і білим вином
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
400 г.
Лисички Полісянка 500г
200 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
М'ясо стегна куряче Супер Філео охолоджене ~1,1кг
350 г.
Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л
125 мл.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Спеція Паприка мелена
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
40 г.
Петрушка 70г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл.
Етапи приготування
01
Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.
02
Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.
03
Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.
04
Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)