
Ягідні завитки з рікотою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
4 ст. л.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Суміш ягід та фісташок Misso Фітнес Мікс 60г
100 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно і цукор. Додати масло. Розтовкти суміш у крихту. Додати 2 яєчних жовтки і воду, вимісити до однорідної м'якої маси.
02
Помістити суміш на присипану борошном поверхню і злегка вимісити тісто. Розкачати у вигляді диска. Загорнути в поліетиленову плівку. Залишити на 30 хвилин.
03
Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для випічки. Розкачати тісто, товщиною в 5 мм. За допомогою ножа вирізати 6 кружечків.
04
Для начинки змішати подрібнену рікоту і 2 ст. л. цукрової пудри. Додати ягоди.
05
Покласти 2 ч. л. начинки в центр кружечка. Змастити яйцем края тіста. Згорнути у формі півкола, скріпити края.
06
Змастити яйцем. Посипати цукровою пудрою. Випікати 20 хвилин. Остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)