
Сирне печиво з інжиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Борошно 7 1кг
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Інжир сушений
250 г.
Мед Літній Мед 750г
40 г.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ст. л.
Сік лимона John Top 230мл
20 мл.
Кориця Еко мелена 20г
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
Для начинки інжир промити і зрізати жорсткі хвостики. Інжир, мед, корицю, цедру і сік лимона відправити у блендер.
02
Для тіста взяти сир, додати цукор. Потроху додати борошно. Замісити тісто.
03
Розділити тісто на 2 частини. Кожну частину розкачати в прямокутник, товщиною 1-2 мм.
04
На розкачане тісто викласти половину начинки, не доходячи до країв 0,5 см.
05
Загорнути в рулет. Обернути рулет в плівку і залишити на 20 хвилин в морозилці. Так само вчинити з іншою частиною тіста.
06
Деко застелити пергаментом.
07
Дістати рулети з морозилки і нарізати кружечками, товщиною 1 см.
08
Викласти на деко. Випікати 25 хвилин при 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)