
Тарталетки з лимонним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Лимон
2 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Етапи приготування
01
З лимонів очистити цедру, шляхом натирання її на дрібній терці.
02
З лимонів вичавити сік.
03
Змішати лимонну цедру, сік, 2 яйця і цукор (150 г.). Залишити на 10 хвилин постояти, щоб цедра віддала свій аромат.
04
Процідити через дрібний друшляк, щоб позбавиться від цедри. Перелити в невелику каструльку, поставити на вогонь.
05
Коли маса нагріється додати 50 г. вершкового масла. Весь час перемішуючи, продовжувати варити до загустіння.
06
Готовий крем остудити.
07
Для приготування тарталеток розтерти 100 г. вершкового масла зі 100 г. цукру. Додати яйце і перемішати.
08
Частинами всипати борошно, кожен раз, добре вимішуючи ложкою. Потім зліпити тісто руками в кулю.
09
Розділити тісто на 8-12 частин залежно від розміру формочок. У формочки викласти тісто, розрівняти пальцями і сформувати невеликі бортики.
10
У кожну формочку вкласти квадрати пекарського паперу, і насипати тягар, наприклад квасолю. Це потрібно для того, щоб під час випікання борти не сповзли вниз. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати 10-15 хвилин, потім тягар із папером вийняти, випікати ще приблизно 5-10 хвилин.
11
Готові тарталетки повністю остудити.
12
Кожну тарталетку наповнити приготованим раніше кремом. Зверху прикрасити збитими вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)