
Яблука, запечені під штрейзелем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Лимон
1 шт.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Горіхи Мигдаль 150г
70 г
Борошно 7 1кг
100 г (або трохи більше)
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Етапи приготування
01
Для приготування штрейзеля в миску всипте цукор, ванільний цукор і просійте туди борошно.
02
Вершкове масло наріжте невеликими шматочками, залиште на кілька хвилин при кімнатній температурі і додайте його в миску до борошна та цукру. Розітріть масу руками, щоб у підсумку утворилася крихта. Якщо крихта не утворюється, треба додайте ще трохи борошна. Миску з крихтою покладіть в холодильник.
03
Духовку розігрійте до 180°С.
04
Яблука розріжте навпіл, видаліть сердцевинку і наріжте їх дрібними кубиками (шкірку знімати не потрібно).
05
З половини лимона вичавіть сік і полийте ним яблука.
06
Посипте яблука корицею за смаком (якщо ви любите корицю, не бійтеся додати її побільше) і добре перемішайте.
07
На дно невеликих формочок (найкраще підійдуть керамічні) покладіть яблука, зверху посипте борошняною крихтою - штрейзелем, заповнивши формочки до кінця.
08
Поставте яблука в розігріту духовку.
09
Подрібніть горіхи. Після закінчення 35 хвилин дістаньте яблука з духовки, посипте горіхами і запечіть ще протягом 5 хвилин. Десерт готовий - подавати його можна як теплим, так і холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)