
Шоколадний пиріг із хрусткою скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
30 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
20 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Білки відокремити від жовтків. Жовтки з цукром збити в пишну масу.
02
Додати до яєчної суміші шоколадну, потім просіяти борошно і перемішати до однорідної консистенції. Білки збити з цукром. Додати білки в тісто і обережно перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 20-25 хвилин. Коли він буде готовий і трохи охолоне, то присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)