
Яблучно-фінікове тістечко
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фініки Ronik 1кг
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
330 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Пластівці вівсяні
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Лимон
1 шт.
Волоський горіх
30 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити від шкірки і видалити серцевини. З фініків видалити кісточки. Нарізати яблука і фініки кубиками.
02
Лимон помити. З лимона зняти цедру (натерти на дрібній тертці) і видавити сік. У сотейнику підігріти сік лимона, цедру, мед.
03
Додати в сотейник фініки і проварити 5-7 хвилин. Потім додати яблука, олію, вівсяні пластівці і просіяне з розпушувачем борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
04
Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин, потім дістати, розрізати на шматочки і ще раз поставити випікати на 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)