
Шоколадне печиво з гранатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
10 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сода харчова 500г
10 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
200 г.
Гранат еліт
200 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще трохи збити. Змішати просіяне борошно, дріжджі, розпушувач і соду.
02
Змішати яєчно-масляну суміш з борошняною. Шоколад подрібнити в крихту і додати в тісто. Додати в тісто зерна граната. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто столовою ложкою, поставити в духовку і випікати близько 13-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)