
Фісташковий крем англез
Саме з цього дивовижного крему починали своє знайомство всі великі кондитери світу. Чому дивовижного? Особлива технологія приготування, але досить-таки простий склад роблять французький крем англез таким, що якщо його запекти, вийде чудовий карамельний крем; якщо відправити в морозильник – перед Вами найніжніше морозиво; а якщо додати до складу борошно або крохмаль – кондитерський крем (що є основою для більшості десертів) готовий. Ось такий універсальний і дуже смачний крем, який за консистенцією більше нагадує соус. Пропонуємо Вам трошки відійти від класичної рецептури і додати до складу подрібнені фісташки – вийде чудовий фісташковий крем англез.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фісташки смажені
70 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
3 шт.
Етапи приготування
01
Фісташки очистити і сильно подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Змішати фісташки з вершками і цукром в каструльці. Поставити на маленький вогонь і варити близько 5 хвилин. Зняти з вогню і дати охолонути протягом 15 хвилин.
02
Потім знову поставити суміш на вогонь і варити близько 5 хвилин. Знову дати охолонути. Перекласти крем в скляний посуд і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години. Перед подачею трохи збити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)