
Тайський бульйон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2250 мл.
Філе стегна куряче Супер Філео без кісточки охолоджене
600 г.
Селера стебло
2 стебла
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Селеру порізати на невеликі шматочки, цибулини на четвертинки, корінь коріандру і корінь імбиру порізати дуже дрібно.
02
Покласти всі інгредієнти у велику каструлю, дати закипіти, потримати на великому вогні кілька хвилин, зменшити вогонь і зняти пінку з бульйону. Накрити кришкою і дати рідині побулькати приблизно годину.
03
Процідити в разі необхідності кілька разів через дрібне ситечко, щоб отримати якомога більш чистий бульйон. Охолодити і ще раз зняти пінку з поверхні. Бульйон можна зберігати в холодильнику кілька днів або заморозити для більш довгого зберігання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)