
Суп з баранини з селерою і цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 кг.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
100 г.
Цибуля порей
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Селера стебло
400 г.
Морква
1 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку.
02
Додати в каструлю цілу цибулину, моркву і селеру. Додати сіль. Варити протягом 2 годин, періодично знімаючи пінку.
03
Після, витягнути м'ясо з овочами з каструлі, процідити бульйон.
04
Овочі очистити і нарізати. Покласти в бульйон рис, варити 15 хвилин. Після, додати в каструлю до рису овочі та томатну пасту. Покласти також в каструлю нарізане на шматочки м'ясо. При подачі розлити в тарілки, присипати зверху посіченою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)