
Салат із курки з печерицями та солоними огірками
У весняно-літній сезон особливо актуальні салати зі свіжих овочів. Легкі та свіжі, вони допомагають нам урізноманітнити раціон, насититися вітамінами і хорошим настроєм. У період холодів, коли натуральні продукти, на жаль, не можуть похвалитися натуральним смаком, навпаки хочеться чогось ситного і поживного, адже взимку потрібно запасатися енергією. Тому більшу популярність здобувають м'ясні салати. Згадайте хоча б легендарне «Олів'є» на Вашому святковому новорічному столі. Керуючись цим простим принципом, рекомендуємо скуштувати дивовижний салат із курки з печерицями та солоними огірками. Ви будете здивовані, як три таких простих інгредієнта утворюють такий ніжний і гармонійний смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Піца Курка-ананас
400 г.
Огірки мариновані Aro 3л
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Огірки нарізати кубиками. Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)