
Рис із тертим кокосом
Одним із основних інгредієнтів запропонованого рецепта є тертий кокос. М'якоть кокоса містить цілий ряд корисних для людського організму речовин, має здатність поліпшувати травлення і зір, підвищувати імунітет, відновлювати сили, перешкоджати виникненню серцево-судинних і онкологічних захворювань. Крім того, широко відомі протизапальна та антимікробна дії кокоса. Недарма жителі тропічних країн називають кокос "подарунком з небес". Із додаванням кокоса можна приготувати смачні, оригінальні страви, які, до того ж, дуже поживні. Рис із тертим кокосом - одна з таких страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Metro Chef Басматі 3кг
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Родзинки
2 ст. л.
Кориця Badia палички 14,2г
1 паличка
Кунжут
1 ст. л.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Обсмажити кокос в олії протягом 1 хвилини на маленькому вогні. Додати кунжут, гвоздику і підсмажити все разом до золотистого кольору кокоса.
02
У киплячу воду кинути рис і додати корицю, кокос, родзинки і сіль. Накрити кришкою і варити до готовності.
03
Коли рис буде готовий, дати йому 5 хвилин постояти під кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)