
Вівсяне печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
50 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
50 мл.
Кориця Еко мелена 20г
0,25 ч. л.
Лимон
1 шт.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
10 г.
Пластівці вівсяні
200 г.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Насіння кунжуту
30 г.
Волоський горіх
50 г.
Родзинки
40 г.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 180ᵒC. Родзинки та волоські горіхи дрібно нарізати. Імбир натерти на дрібній тертці.
02
У невеликій каструлі підігріти сік одного лимона, цедру половини лимона, мед, корицю і натертий імбир. У миску насипати вівсянку, горіхи, родзинки, кунжут, додати рослинне масло, борошно і підігрітий сироп із меду, лимонного соку і спецій.
03
Замісити тісто з отриманої суміші. Потім столовою ложкою або руками сформувати печиво і покласти на деко. На нього попередньо застелити папір для випікання.
04
Випікати приблизно 15 хвилин. Перед подачею дати печеву охолонути і підсохнути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)