Соус маринара - Image

Соус маринара

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Судячи з назви, ми маємо справу з італійським соусом, який підкорить вас своїм смаком і ароматом. Як і більшість італійських страв, марінара з легкою гострінкою, яку надає їй перець, оцет і орегано. Ну і куди ж тут без часнику (без нього, напевно, не обходиться жоден смачний, справжній і несолодкий соус). І це не даремно. Мало того, що часник за будь-якої погоди - перший захист від недуги, так він ще й служить як відмінний природний афродизіак. Так-так ви не помилилися! Саме він додасть вашим почуттям нову свіжість (не дивлячись на запах). Тому якщо заправити будь-який гарнір соусом марінара, то тихий, прекрасний вечір вам забезпечений.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
319.00 - 549.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста молода

1 шт.

Часник

4 зубчики

Стебло селери

1 шт.

Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л

800 г.

Морква

1 шт.

Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г

1 ч. л.

Лист лавровий

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л

1 ст.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Розігріти оливкову олію в сковороді, додати дрібно нарізану цибулю і пасерувати до напівпрозорості приблизно 5 хвилин.

02

Додати дрібно нарізаний часник і обсмажити ще хвилину до появи запаху.

03

Додати дрібно нарізану селеру, дрібно нарізану моркву, сіль і перець. Обсмажити до м'якості приблизно 10 хвилин.

04

Додати помідори, орегано, вино, лавровий лист і оцет. Посолити і поперчити. Варити на невеликому вогні до загустіння приблизно 30-60 хвилин.

05

Додати базилік і зняти з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Тірамісу з печивом савоярді

Тірамісу з печивом савоярді

8

30 хв