
Окрошка на кефірі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 л.
Огірки солені
2 шт.
Картопля фасована
3 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Редис
4 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
0.5 пучка
Кріп 70г
0.5 пучка
Петрушка 70г
0.5 пучка
Етапи приготування
01
Картоплю відварити в мундирах, остудити, почистити і нарізати кубиками. Свіжі огірки, варені яйця нарізати невеликими шматочками. Редиску - тонкими півкільцями або соломкою. Зелену цибулю дрібно покришити, розтерти з сіллю. Кріп і петрушку дрібно нарізати.
02
Всі продукти скласти в каструлю, залити кефіром. Додати сіль за смаком. Окрошку можна підкислити лимонним соком або кількома кристаликами лимонної кислоти. Поставити в холодильник охолоджуватися.
03
Якщо окрошка вийшла густа, її можна розбавити невеликою кількістю кип'яченої охолодженої води. Також окрошку можна заправити гірчицею, розтертим вареним жовтком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)