
Запечений імбирний шоколад
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 500г
150 мл.
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
130 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Спеція Імбир мелений
1 ч. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 г.
Етапи приготування
01
У каструлю влити вершки. Додати ваніль. Поставити на вогонь і нагріти. Накрити кришкою. Настояти 30 хвилин.
02
У окремій каструлі розтопити шоколад. Додати 100 мл. молока. Потім вершки, жовтки, цукор і імбир. Перемішати.
03
Отриману суміш розлити у форми для запікання. Поставити на деко. Налити в нього води наполовину. Випікати шоколад 50 хвилин при температурі 140ºС.
04
Вийняти горщики. Протерти від води. Остудити (близько 5 годин).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)