
Туррон
Туррон - це кондитерський виріб, традиційно виготовляється з меду, цукру, яєчного жовтка і смаженого мигдалю або інших горіхів. Туррони зазвичай виготовляються у вигляді прямокутної або круглої форми. До речі, такі ласощі є традиційними різдвяними ласощами в Італії, Іспанії та Чехії. Туррон ще називають нугою. Нуга була добре відома в Середземноморському регіоні з часів Стародавнього Риму. Таку шалену популярність туррони придбали не тільки завдяки своєму чарівному смаку, а й завдяки тому що дані ласощі дуже корисні і їх можна і навіть потрібно давати дітям. Адже, продукти в цілому з яких робляться туррони дійсно мають цілющі властивості.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
250 мл.
Мигдаль
150 г.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти мед до 60°C. Додати мигдаль, добре перемішуючи ще трохи прогріти суміш.
02
Збити яєчні жовтки з корицею і цедрою, змішати з горіхово-медовою сумішшю.
03
Збити білок, потроху ввести його в суміш з горіхами. Добре перемішати.
04
Пласку ємність застелити пергаментом, влити солодку суміш, зверху накрити.
05
Залишити туррон застигати на 3 дні. Потім нарізати на невеликі шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)