
Теплий салат з печінкою і фруктами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка свиняча
500 г.
Персик
1 шт.
Груша
1 шт.
Виноград
гроно
Рукола 50г
150 г.
Сік Tymbark Апельсин 1л
1 шт.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
70 мл.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
за смаком
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку яловичу (чи курячу) нарізати на шматочки у вигляді смужок. Посолити і поперчити, а потім приправити зірою. Відправити до холодильника на 10 хвилин і перейти до підготовки деко.
02
Пергаментом застелити деко, змастити його маслиновою олією, посипати сіллю і карі, злегка. Духовку розігріти до 200ºС.
03
Персик і грушу очистити, помити і нарізати часточками. Викласти на пергаментний папір, змастити фрукти маслиновою олією.
04
Намаслений все тією ж маслиновою олією виноград теж викласти до інших фруктів на деко.
05
Посипати фрукти карі і запікати 15 хвилин. Далі перейти до готування печінки.
06
Обсмажити печінку до готовності, викласти в посудину. У тарілку викласти руколу, зверху печінку, а поруч запечені фрукти. Полити соком із апельсину й олією, все поперчити і посолити за смаком. Подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)