
Староанглійський хлібний соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля шалот 250г
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
10 ст. л.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
50 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Перець кайєнський Badia мелений 49,6г
за смаком
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Вершки Auchan 30% 200мл
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати, покласти її в каструлю з товстим дном, залити молоком, поставити на вогонь. На середньому вогні довести до кипіння, потім зменшити вогонь, варити протягом 10-15 хвилин до м'якості цибулі. Після, процідити через сито, для видалення цибулі з молока.
02
Замочити в молоці черствий хліб на 15-50 хвилин, в залежності від того, наскільки хліб черствий. Після, розім'яти виделкою хліб, перемішати ретельно з молоком до стану пюре.
03
Додати за смаком в молочне пюре спеції, посолити. Збити виделкою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Забрати каструлю з вогню, влити вершки, перемішати. Подавати до м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)