
Салат з морепродуктами і овочами
Весняний настрій і морська свіжість в одній страві. Ви вже заінтриговані? Тоді Вашій увазі рецепт простого і швидкого салатику, але при цьому смачного і легкого. Святковий варіант припускає використання королівських (або тигрових) креветок. Так закуска буде виглядати ще більш ефектно і вже точно не залишиться без уваги гостей. Що ж стосується помідорів, то краще використовувати сорт «чері». Їх солодкуватий смак, стигла, але пружна текстура дозволить урізноманітнити смакову палітру. І наостанок важливий момент, який приємно Вас порадує: цей салатик ще й дуже корисний. Завдяки наявності у складі морепродуктів, він легко засвоюється організмом і ні в якому разі не нашкодить Вашій фігурі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
200 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Креветки 90/120
400 г.
Крабові палички вагові
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори помити і нарізати скибочками. Крабові палички нарізати соломкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Креветки відварити в підсоленій воді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)