Мінестроне - Image

Мінестроне

Кількість порцій: 5Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Зібрати максимум овочів, і стільки ж задоволення змогла саме ця страва - мінестроне. Самий незвичайний італійський суп. Суть приготування - швидке обжарювання овочів, що переходить в тушкування. Кожен з цих процесів займає трохи часу, що дозволяє зберігати овочам їх корисні властивості. Ви напевно подумали, що відсутність м'яса і риби вплине на смакові якості супу, але це далко не так. Обіцяємо, спробувавши супчик хоч раз, ви полюбите його назавжди. Пікантнішою і справді італійською страва стане, якщо додати в неї соус або тертий сир (пармезан). Подавати з шматочком хліба.

Продукти для рецепту

Розмарин, шт
117.40 - 339.00

Розмарин, шт

Інгредієнти

Розмарин, шт

1/2 ч. л.

Чебрець (тим'ян), шт

3 гілочки

Часник

2 зубчика

Цибуля

1 шт.

Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул

1 шт.

Селера стебло

1 шт.

Морква

2 шт.

Перець зелений фасований

1 шт.

Цукіні

200 г.

Спаржа зелена 250г

100 г.

Помідор

100 г.

Капуста цвітна

100 г.

Броколі

100 г.

Олія ефірна Ароматика жасминова 5мл

5 ст. л.

Квасоля Верес Ніжна 400г

400 г.

Гарбуз Хоккайдо

100 г.

Соус песто Reggia Genovese 190г

за смаком

Етапи приготування

01

На середньому вогні обсмажити чебрець, розмарин і очищений часник. Смажити краще на оливковій олії.

02

Очистити овочі: цибулю, моркву, селеру. Потім їх нарізати і відправити у сотейника до прянощів. Підсипати фенхель і тушкувати. Через 3 хвилини часник видалити.

03

Нарізати наступні овочі середніми кубиками: болгарський перець, цукіні, гарбуз, помідори, спаржу, суцвіття броколі і цвітної капусти. Висипати в сотейник.

04

Додати щіпку орегано. Посолити і поперчити. Протушкувати ще 3 хвилини.

05

Залити 2 л. кип'яченої води. Довести до кипіння. Пару хвилин проварити. Контролювати, щоб овочі не переварилися. Додати чисту білу квасолю.

06

Невелику кількість супу, 1/3 частини, перелити в окремий сотейник і пробити у блендері (для густоти). Вилити назад і перемішати.

07

Накрити кришкою киплячий суп і відставити. Настояти пів години. Подавати гарячим із соусом песто.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв