
Молочні коржики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сода харчова 500г
3 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
5 г.
Етапи приготування
01
Молоко довести до кипіння і розмішати в ньому цукор. Охолодити його, додати яйце, ванільний цукор, розм'якшене масло. Перемішати і збити протягом декількох хвилин. Борошно просіяти з содою. Духовку розігріти до 200°C.
02
Додати борошно в молочну суміш і замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною близько 0,5 сантиметра. Вирізати з тіста спеціальними формочками печиво і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)