
Молочні коржики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Сода харчова 500г
3 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
5 г.
Етапи приготування
01
Молоко довести до кипіння і розмішати в ньому цукор. Охолодити його, додати яйце, ванільний цукор, розм'якшене масло. Перемішати і збити протягом декількох хвилин. Борошно просіяти з содою. Духовку розігріти до 200°C.
02
Додати борошно в молочну суміш і замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною близько 0,5 сантиметра. Вирізати з тіста спеціальними формочками печиво і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)