
Капуста корейська
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
1,5 кг.
Морква
2 шт.
Часник
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Гвоздика Auchan 10г
2 шт.
Сіль Єгипет
3 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Перець гострий червоний фасований
1/2 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
100 мл.
Етапи приготування
01
Капусту помити. Нашаткувати на середні бруски. Моркву очистити. Натерти за допомогою спеціальної терки брусками.
02
Потім очистити часник. Нарізати кружечками. Викласти усі овочі в посудину шарами.
03
Приготувати маринад. В окрему посудину налити 1,5 л. води. Закип'ятити. Додати цукор, сіль, гвоздику, оцет 70%, рослинну олію і соєвий соус. Перемішати. Варити 3 хвилини.
04
Червоний тертий перець додати в нарізану капусту. Прибрати з маринаду гвоздику і залити ним капусту. Охолодити. Відправити до холодильника на 10 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)