
Імбирний ель
Англійське пиво має довгу багату історію і традиції, відмінні від традицій інших країн, що виробляють пиво. Ель - це англійський вид пива, вироблений швидким верховим бродінням при високій температурі. В Англії ель зафіксований в XV столітті, аналогічний напій без хмелю варили ще в VII столітті. До того, як до Англії привезли хміль з Нідерландів в XV столітті, слово «ель» вживалося виключно по відношенню до напоїв, отриманих в результаті бродіння без хмелю. До речі, в Англії та Ірландії п'ють глінтвейн, зварений на основі червоного вина або елю. Сьогодні ми вам і розповімо детально, як готувати цей чудовий напій без хмелю на основі імбиру. Ель буде дуже доречним, якщо подавати його холодненьким влітку в спеку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мінеральна вода Трускавецька природна негазована 0,5л
1 л.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
50 г.
Лимон
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
3 ч. л.
Етапи приготування
01
Лимон промити і акуратно зняти цедру.
02
Імбир почистити і також натерти на дрібній тертці.
03
Вичавити з лимона сік і змішати його з цедрою. Далі додати мед і тертий імбир. Усе гарненько перемішати, щоб мед повністю розчинився.
04
Суміш залишити настоюватися протягом 10 хвилин.
05
Після чого суміш додати в пляшку з мінеральною водою. Закрити кришкою і поставити в холодильник настоюватися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)