Вегетаріанський соус болоньєзе - Image

Вегетаріанський соус болоньєзе

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

В інтернеті досить багато зараз різних рецептів соусів. Вони підходять і до м'яса, і до риби, і до солодуих страв. Але от знайти вегетаріанський соус досить складно. Тому ми вирішили запропонувати вам такий рецепт. Не забувайте, що такий соус припаде до смаку не тільки тим, хто не їсть м'ясо, а й усім, хто любить різноманітні соуси до страв. До того ж, він досить ситний, адже в ньому багато грибів. А завдяки овочам він ще й дуже корисний. У цьому соусі і морква - джерело каротину, і солодкий перець - дуже багатий овоч на вітаміни. А зелень додає пряний запах і приємний смак цій заправці. Це приємне поєднання грибів і овочів сподобається всім вашим рідним. І зовсім не обов'язково в соусі має бути м'ясо.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

15 мл

Часник

1 зуб.

Цибуля

80 г

Морква

100 г

Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г

50 г

Гриби Гливи

75 г

Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг

500 г

Капуста Брокколі

50 г

Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г

100 г

Макарони Чумак Спагеті 400г

250 г

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Перець помити, очистити від насіння і нарізати кубиками.

02

Гриби помити і порізати кубиками. Розігріти на сковороді оливкову олію і обсмажити на ній до м'якості цибулю і часник. Додати моркву і тушкувати близько 5 хвилин, потім додати перець і смажити ще 2 хвилини.

03

Додати в сковороду гриби і томатну пасту, потім додати брокколі і базилік. Перемішати і готувати близько 5 хвилин до м'якості овочів. Трохи охолодити соус і подрібнити в блендері до однорідної консистенції. Покласти знову на сковорідку і зберігати гарячим.

04

Відварити в підсоленій воді спагетті, відкинути на друшляк, дати стекти воді. Викласти макарони на тарілки і зверху вилити гарячий соус. Прикрасити можна листочками базиліка або будь-якою зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв