
Торт "Захер"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
300 г.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
25 г.
Мигдаль
60 г.
Джем Верес абрикосовий 370г
110 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
160 мл.
Етапи приготування
01
Розтопити 100 грам шоколаду з водою на водяній бані. Розм'якшене масло з цукром збити в пишну масу. Потім додати по одному яйця і продовжувати збивати.
02
Борошно з какао просіяти. Мигдаль подрібнити в блендері. Додати до масляно-яєчної суміші борошняну суміш. Потім влити в тісто розтоплений шоколад і додати горіхи. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 60 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.
04
На водяній бані розтопити 200 грам шоколаду з вершками. Довести крем до однорідної консистенції. Бісквіт розрізати на 2 частини і промазати в середині джемом. Зверху торт обмазати шоколадно-вершковим кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)