Грушевий пиріг - Image

Грушевий пиріг

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У кожної сім'ї є свої традиційні рецепти. Саме вони є найсмачнішими. Можливо і цей солодкий рецепт стане вашим улюбленним, і заслужить увагу близьких вам людей. У сезон груш не пропустіть можливості смачно поправити здоров'я собі і рідним пирогом з цього корисного фрукта, який надає унікальність і пікантний смак випічці. Дуже простий рецепт, який готується буквально за 30 хвилин. А раз вже він такий легкий, то створення цього десерту можна доручити і дитині. Їсти пиріг рекомендуємо в теплому вигляді, так він передає усі свої кращі смакові якості. А прикрасою послужать карамель або ягоди - пофантазувати можна сповна. Спробуйте - вам сподобається!

Інгредієнти

Борошно

200 г.

Груша

4 шт.

Масло вершкове

150 г.

Цукор

230 г.

Яйце

2 шт.

Вода

4 ст. л.

Розпушувач

1 пакетик

Ванілін

за смаком

Кориця

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Насамперед можна приготувати начинку. Для цього грушу помити, очистити від насіння і нарізати на шматочки (великі). Потім помістити їх в каструлю, додати трохи води, і 1 ст. л. цукру. Все розмішати. Помістити тушкувати на 5-7 хвилин.

02

Далі узяти розм'якшене вершкове масло (розм'якшувати краще при кімнатній температурі) збити міксером. Додати цукор, яйця і гарненько збити вінчиком до однорідної консистенції.

03

Окремо змішати розпушувач, ванілін і корицю, а потім додати заздалегідь просіяне борошно. З'єднати все з отриманою раніше масою.

04

Завершальний етап: розігріти духовку до 160ºС; змастити добре лист вершковим маслом. Груші помістити на друшляк, і дати рідині стекти. Викласти спочатку груші, а зверху розмістити тісто. Випікати 25 хвилин.

05

Перевірити готовність пирога. Для цього узяти дерев'яну шпажку проколоти в центрі пиріг, якщо вона не мокра, це означає, що пиріг готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Грушевий пиріг – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua