
Крем «Рафаелло»
Креми зазвичай використовують в тортах або тістечках, щоб ними змастити коржі. Самий простий і легкий крем, який можна швидко приготувати, це заварний (відразу згадується торт "Наполеон"). Але існують рецепти і не менш легких у приготуванні кремів. Ось як "Рафаелло". По-перше, він не дуже вимогливий в вигадливих інгредієнтах, і вам не знадобиться довго шукати ті чи інші інгредієнти. По-друге, спосіб приготування настільки простий, що ви можете робити цей крем хоч кожний день. Крім того, ним можна мазати не тільки торти, а й використовувати просто як солодкий крем для бутербродів, щоб перекусити ними із чаєм або кавою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г
Шоколад білий Roshen пористий 80г
200 г
Молоко згущене варене
400 г
Стружка кокосова
70 г
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло в каструлі на слабкому вогні.
02
Додати шоколад і, помішуючи, розтопити його.
03
Додати згущене молоко і добре вимішати до однорідної маси.
04
Зняти з вогню, всипати кокосову стружку.
05
Розлити по банках, прибрати в холодильник, дати постояти хоча б 4-6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)