
Фаршировані яблука з вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
8 шт.
Лимон
50 г.
Мигдаль
60 г.
Родзинки
40 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
20 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, зрізати верхівку, чайною ложкою видалити частину м'якоті. Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Сік вичавити. Збризнути соком середину яблук.
02
Цедру, мигдаль, промиті родзинки, цукор і вершки змішати. Нафарширувати цим яблука. Духовку розігріти до 180. Викласти яблука на деко, вилити на деко вино. На кожне яблуко покласти шматочок масла і поставити в духовку на 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)