
Пісний шоколадний кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна фасована
1 склянка
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 склянка
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Борошно 7 1кг
2/3 cклянки
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
3 ст.л з верхом
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1/2 склянки
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч.л.
Вишня сушена
1/2 склянки
Волоський горіх
1/2 склянки
Етапи приготування
01
У глибоку миску всипте манну крупу, цукор і ванільний цукор.
02
Влийте 1 склянку води, перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 2-3 години, щоб манка добре набубнявіла.
03
Після влийте олію і перемішайте до однорідності.
04
В отриману масу через сито просійте какао.
05
Потім просійте розпушувач і борошно, добре перемішайте. Готове тісто має бути досить густим, стікати з ложки безперервною стрічкою і якийсь час залишатися на поверхні. (Якщо тісто виходить дуже рідким, додайте ще трохи борошна).
06
Потім додайте в тісто сушену вишню (можна використовувати будь-які цукати або сухофрукти за бажанням, або обійтися без них) і горіхи. Можна вибрати будь-які за смаком або не використовувати взагалі.
07
Духовку розігрійте до 180 ° С.
08
Форму для кексу (можна взяти будь-яку) змастіть маслом, влийте тісто. Випікайте кекс в розігрітій духовці від 30 до 60 хвилин - час випічки залежить від глибини форми. Готовність кексу перевірте дерев'яною паличкою.
09
Кекс остудіть і за бажанням посипте цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)