
Багатошаровий салат з грибами, картоплею і шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
220 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
40 г.
Морква
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді. Злити картоплю, трохи охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби нарізати кубиками.
02
Яйця відварити в підсоленій воді. Потім охолодити, очистити і натерти на крупній тертці. Шинку нарізати кубиками. Моркву помити, відварити до готовності, охолодити, очистити і натерти на тертці. Сир також натерти на крупній тертці.
03
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Салат викладати шарами в такій послідовності (кожен шар змащувати майонезом): картопля, зелена цибуля, яйця, мариновані печериці, шинка, морква, плавлений сир. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)