
Фруктовий холодний чай
У літню спеку як ніколи хочеться чогось легкого і освіжаючого. Такого, щоб і спрагу вгамувало, і підбадьорило. Поспішаємо запропонувати Вам чудовий рецепт фруктового холодного чаю – прекрасна, а головне корисна і бюджетна альтернатива магазинним солодким напоям з сумнівним складом і шкідливій газованій воді. Все, що Вам потрібно – чорний чай і Ваші улюблені фрукти, які в спекотний літній сезон завжди знайдуться у власному саду. Якщо бажаєте зробити вже зовсім низькокалорійний і дієтичний напій – у такому випадку цукор можете замінити медом. А найголовніше: цей ефектний і смачний чай-коктейль стане доречним на святковому застіллі. Його можна взяти із собою на природу або пікнік.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1л
Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт
5 ч. л.
Яблуко Джонапринц 70+
1шт
Апельсин
1шт
Полуниця
200г
Персик
1шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Вода негазована Малятко від народження 1,5л
Етапи приготування
01
Заварити чай, залишивши його на 10-15 хвилин настоюватися, потім охолодити.
02
Фрукти вимити, яблуко очистити від шкірки, нарізати великими шматочками. Персик нарізати дольками.
03
Апельсин розрізати навпіл. Одну половинку залишити для прикраси, з другої зняти шкірку, крупно нарізати і обшпарити окропом, м'якоть подрібнити.
04
Полуницю розім'яти виделкою. Змішати в глечику настій чаю та фрукти. Подавати у високих келихах з кубиками льоду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)