
Салат по-шопськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
500 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Огірки солені
150 г.
Сир Бринза 35%
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
за смаком
Перець чилі червоний
1 шт.
Етапи приготування
01
Перці підсмажити в духовці, щоб шкірка трохи підгоріла, перекласти в пакет, охолодити 15-20 хвилин, зняти шкірку і очистити від насіння. Нарізати на дрібні шматочки.
02
Помідори та огірки нарізати на шматочки, цибулю тонкими півкільцями. Перекласти овочі в миску і перемішати руками.
03
Додати сіль і перець за смаком, після олію і петрушку. Ретельно перемішати, викласти на тарілки. Зверху посипати натертою бринзою, прикрасити нарізаним чилі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)