
Рулетики з баклажанів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
3 шт.
Базилік у горщику
1 невеликий пучок
Петрушка 70г
1 невеликий пучок
Часник
2 зубчики
Волоський горіх
1 склянка
Спеція Хмелі-сунелі
1 ч.л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст.л.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани розріжте вздовж на пластини товщиною 0,5 см, посоліть.
02
У сковороді розігрійте олію і обсмажте пластинки баклажанів з двох боків до рум'яності.
03
У блендері подрібніть листя базиліка і петрушки.
04
Введіть часник і оливкову олію і продовжіть подрібнення.
05
Потроху підсипайте в блендер волоські горіхи і продовжуйте перемелювати, поки всі вони не будуть подрібнені.
06
Отриману масу приправте хмелі-сунелі і бальзамічним оцтом, перемішайте.
07
Сир розімніть виделкою або перетріть до пастоподібного стану блендером (залежить від бажаної текстури сиру). Додайте дрібку солі.
08
З'єднайте зелень, перемелену з волоськими горіхами, і сир, все добре перемішайте.
09
Викладіть цю начинку на кожну пластинку обсмаженого баклажана і загорніть їх у рулетики.
10
Готові баклажани подавайте, прикрасивши страву зеленню, ягодами журавлини або зернами граната.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)