
Шоколадний торт з шоколадним кремом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
225 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
125 г.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Пудра цукрова Aro 500г
200 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене масло (150 грам) збити з цукром в пишну масу. Додати яйця і ще раз добре збити. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно з розпушувачем і какао (75 грам). Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 170. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити у духовку. Випікати корж для торта близько 25 хвилин. Потім дістати і розрізати на два коржі.
03
Цукрову пудру з какао просіяти. Додати розм'якшене масло (100 грам) і збити в дуже пишну масу. Між двома коржами викласти крем і скріпити їх. Обмастити торт кремом і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)