Тальятеле з помідорами і моцарелою - Image

Тальятеле з помідорами і моцарелою

Кількість порцій: 5Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Давно хотіли відчути себе в ролі італійського шеф-кухаря? Мрії повинні збуватися. Отже, тальятеле з помідорами і моцарелою – неймовірно ароматне і красиве блюдо сонячної Італії. Тальятеле готується досить просто і швидко в невеликій кількості підсоленої води. Родзинка страви – шаруваті кульки італійського сиру моцарела. Його готують з молока буйволиць, проте зустрічається і моцарела з коров'ячого молока. Розпечена оливкова олія, яка обволікає ніжну моцарелу і соковиті помідори черрі, пробуджує пряний аромат чебрецю і шавлії.

Продукти для рецепту

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
88.50

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл

540 мл

Інгредієнти

Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сир моцарела Lel 45%

150 г.

Чебрець (тим'ян), шт

за смаком

Шавлія в горщику

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори порізати на 4 частини. Якщо великі, то очистити і видалити насіння.

02

Шавлію і чебрець подрібнити і додати до помідорів, туди ж додати терту моцарелу. Посолити, поперчити за смаком.

03

У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію. Розжарити її до легкого димку і різко вилити в ємність із помідорами і моцарелою. Олія почне пузиритися і кипіти. Акуратно перемішати.

04

Заздалегідь зварити пасту і викласти в сковороду разом з помідорами і моцарелою. Перемішати, прогріти і подати на підігрітому посуді.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв