
Тальятеле з помідорами і моцарелою
Давно хотіли відчути себе в ролі італійського шеф-кухаря? Мрії повинні збуватися. Отже, тальятеле з помідорами і моцарелою – неймовірно ароматне і красиве блюдо сонячної Італії. Тальятеле готується досить просто і швидко в невеликій кількості підсоленої води. Родзинка страви – шаруваті кульки італійського сиру моцарела. Його готують з молока буйволиць, проте зустрічається і моцарела з коров'ячого молока. Розпечена оливкова олія, яка обволікає ніжну моцарелу і соковиті помідори черрі, пробуджує пряний аромат чебрецю і шавлії.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сир моцарела Lel 45%
150 г.
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Шавлія в горщику
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори порізати на 4 частини. Якщо великі, то очистити і видалити насіння.
02
Шавлію і чебрець подрібнити і додати до помідорів, туди ж додати терту моцарелу. Посолити, поперчити за смаком.
03
У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію. Розжарити її до легкого димку і різко вилити в ємність із помідорами і моцарелою. Олія почне пузиритися і кипіти. Акуратно перемішати.
04
Заздалегідь зварити пасту і викласти в сковороду разом з помідорами і моцарелою. Перемішати, прогріти і подати на підігрітому посуді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів