
Мінестроне з куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
за смаком
Куряче філе Алан варено-копчене
1 шт.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Горох колотий
400 г.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Селера стебло
2 стебла
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 стакан
Етапи приготування
01
Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.
02
Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.
03
Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.
04
Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)