
Котлети з нуту з морквою
Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нут
100 г.
Часник
1 зубчик
Морква
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Горох нут замочити на ніч у холодній воді.
02
Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.
03
Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.
04
Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.
05
З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)