
"Корейські" баклажани
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
2 кг.
Перець червоний
0,5 кг.
Морква
0,5 кг.
Цибуля
200 г.
Часник
1 головка
Олія соняшникова салатна 500мл
150 мл.
Оцет Столовий 9% 1л
100 мл.
Сіль Єгипет
2 полных ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Овочі помити і почистити. Баклажани порізати шматочками 2 х 2 см. і проварити в підсоленому окропі близько 10 хвилин (не переварити!). Відкинути баклажани на друшляк.
02
Перець почистити від насіння і порізати соломкою, цибулю порізати півкільцями, моркву натерти на тертці для корейської моркви. Часник продавити через прес.
03
Всі підготовані овочі змішати в каструлі. Підготувати заливку і змішати її з овочами. Нагріти овочі і тушкувати їх, помішуючи, 10 хвилин.
04
Гарячий салат з баклажанів по-корейськи розкласти в підготовлені банки і стерилізувати 30 хвилин, потім банки закатати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)