
Кальмари з овочами і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
500 г.
Гриби Гливи
200 г.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Зелень мікс 100г
пучок
Томатна паста Marinado 25% 460мл
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Сіль Копчені спеції копчена 40г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготувати гриби. Обсмажити на оливковій олії, вогонь має бути слабким. Займе процес до 20 хвилин.
02
Кальмари обробити. Якщо заморожені, обдати окропом і видалити плівку. Нарізати невеликими шматочками. Відкласти у сторону.
03
Підготувати овочі. Помити їх, потім нарізати: цибулю - кубиками, солодкий перець - кільцями, моркву - соломкою. Висипати овочі до грибів. Обсмажити (приблизно 7 хвилин).
04
Посікти зелень. Висипати до грибів. Після, кальмари. Потім додати томатну пасту (50 г.), розбавити трохи водою. Посолити, поперчити. Перемішати і накрити кришкою. Тушкувати 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)