
Риба, маринована в лимоні, запечена із зеленню і часником
Якщо Ви любите рибу і шукаєте різні рецепти її приготування, цей рецепт для Вас. Запечіть рибу в духовці з попереднім її маринуванням. Вдалий маринад за перевіреним рецептом - вже половина справи. Інгредієнти запропонованого в цьому рецепті маринаду - зелень, лимон (сік і цедра), рослинне масло і часник. Це класичні компоненти для маринаду, які добре поєднуються з ніжним смаком риби, не забиваючи його. При запіканні в духовці зберігаються всі цінні властивості риби. Вона менш калорійна і добре засвоюється. За цим рецептом риба виходить дуже ароматною, з трохи підсмаженою скоринкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба пряного посолу 1500г
700 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
50 мл.
Зелень мікс 100г
за смаком
Часник
3 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Зелень дрібно нарізати.
02
Дрібно нарізати часник.
03
З лимона зняти цедру. Видавити сік.
04
Змішати олію і сік лимона.
05
Додати зелень, часник, цедру. Посолити, поперчити.
06
Рибу змастити маринадом і поставити в холодильник на 30 хвилин.
07
Викласти рибу у форму для запікання. Запікати при температурі 180°С протягом 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)