
Млинці дріжджові "Царські"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
3 ст.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2-3 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
3,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Цукор Ваш Цукор 10кг
1-2 ст. л.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
150 г.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти. Молоко підігріти. Сухі дріжджі розчинити в теплому молоці. Поставити опару з теплого молока, 1,5 склянки борошна і дріжджів. Коли опара підніметься, додати 3 збитих жовтка, розтертих до білого кольору з вершковим маслом. Все добре розмішати.
02
Поступово всипати решту борошна, сіль, цукор, ще раз розмішати. Поставити в тепле місце на 45 хвилин. Можна поставити посуд з тістом на парову баню (у велику каструлю або миску з теплою, майже гарячою водою).
03
Збити білки з вершками. Через 30 хвилин ввести цю суміш в тісто, обережно перемішуючи зверху вниз. Дати піднятися дріжджовому тісту для млинців 15-20 хвилин.
04
Розігріти сковороду, змастити перший раз салом або рослинною олію. Тісто зачерпнути ополоником, налити його в середину сковороди і покрутити її, щоб тісто рівномірно розлилося по всій сковороді. Випікати на середньому вогні, до золотистого кольору (1-2 хвилини).
05
З другої сторони млинець потрібно смажити взагалі півхвилини і знімати. Дріжджові млинці "Царські" готові.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)