Суп із квасолею і копченостями - Image

Суп із квасолею і копченостями

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі дуже незвичайний суп. Суп з квасолею і копченостями досить ситний і поживний варіант обіду. Такий суп буде незамінний в холодну пору року. Так як він містить в собі досить велику кількість інгредієнтів, а також такі висококалорійні продукти, як свинячі ребра і квасоля. Суп як потужний титан впорається з усяким звірячим голодом. Суп досить корисний, завдяки білку, який є в квасолі і м'ясі. Суп містить також велику кількість овочів, які позитивно впливатимуть на ваше травлення. А зелень прекрасно наповнить ваш організм вітамінами. Такий суп, до речі, можна їсти і на другий день також. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Свині ребра

0,5 кг.

Квасоля

300 г.

Макарони

200 г.

Картопля

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Болгарський перець

1 шт.

Стебло селери

1 шт.

Зелень

за смаком

Соняшникова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вода

2 л.

Етапи приготування

01

Замочити квасолю на 6-10 годин.

02

Промити квасолю, залити 1 л. води і варити 5 хвилин.

03

Коли квасоля трохи покипить, долити воду, що залишилася. Варити 30 хвилин.

04

Після цього свині ребра порізати і додати в суп з квасолею.

05

Картоплю і селеру порізати кубиками. Додати до квасолі, коли вона буде м'якою. Варити разом 15 хвилин.

06

Дрібно порізати болгарський перець і цибулю, моркву натерти на крупній тертці, зелень подрібнити. На соняшниковій олії підсмажити цибулю, потім додати болгарський перець, моркву і смажити 5-7 хвилин.

07

Додати в суп макарони і зажарку, варити 10 хвилин. Під кінець додати сіль, перець і зелень. Подавати суп із квасолею гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Суп із квасолею і копченостями – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua