
Гороховий суп із реберцями
Кожен знає, що горох не тільки смачний, але і дуже корисний. У цій рослині міститься величезна кількість білків, які організм легко засвоює. Також горох не дає радіації надходити в наші організми. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати гороховий суп з реберцями. Ситна, ароматна і дуже смачна страва легко, немов могутній титан, впорається з голодом. Суп зігріє вас зсередини, подарує організму відчуття комфорту. Його аромат - це справжній запах оселі, затишку, тепла і довіри. Також ця страва дуже сподобається чоловікам, які життя собі не уявляють без м'яса. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Копчені свині ребра
500 г.
Сухий горох
500 г.
Картопля
6 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Бекон
100 г.
Гірчиця
2 ст. л.
Кріп
за смаком
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.
02
Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.
03
Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.
04
У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.
05
Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.
06
За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів