
Котлети по-селянськи
Хто з нас не любить котлетки? У міру жирні, смачні, ароматні і ситні вони нагадують нам дитинство, бабусю, сімейне застілля з подарунками та жартами. Завдяки самим звичайним котлетам по-селянськи ви легко можете повернутися у ті безтурботні часи. Приготувати таке смачне блюдо можна всього лише за 20 хвилин. Поставте на стіл котлети, а до них зваріть картоплю-пюре - і ось, ви вже в гостях у бабусі. По дому бігає кіт, зеленіє трава, дерева прикрашають соковиті яблука та груші, а на душі тепло. Також ця страва дасть зрозуміти, що таке село, людині, яка ніколи його не бачила. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Фарш м'ясний
0,5 кг.
Картопля
2 шт.
Яйця
1 шт.
Сметана
1 ст. л.
Перець
за смаком
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Сіль
1 ч. л.
Рослинна олія
50 г.
Етапи приготування
01
Спочатку м'ясо помити, обсушити та нарізати шматками. Цибулю очистити і помити, розрізати на 4 частини. Пропустити через м'ясорубку м'ясо і цибулю. Яйце куряче збити зі сметаною виделкою або вінчиком.
02
Часник очистити та натерти на тертці разом з картоплею. Викласти все на миску. Потім посолити та поперчити всю суміш.
03
Розігріти сковороду, перед цим влити в неї рослину олію. З фаршу сформувати середньої величини котлети. Котлети обсмажити в сильно розігрітій олії на середньому вогні, з обох боків до рум'яної скоринки, близько 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів