
Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Крупа манна фасована
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.
02
Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.
03
Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.
04
Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів