
Італійський суп з беконом, овочами і шавлією
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Петрушка 70г
1 пучок
Шавлія в горщику
за смаком
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
2 шт.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Цукіні
100 г.
Капуста молода білокачанна шинкована
200 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст.л.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Рис пропарений
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Бекон нарізати соломкою. Картоплю та цукіні очистити і нарізати кубиками. Подрібнити моркву, цибулю і селеру.
02
Обсмажити овочі разом із беконом у вершковому маслі в каструлі, залити гарячим бульйоном, додати в каструлю картоплю з кабачками, а також промитий рис. Тушкувати протягом 10 хвилин.
03
Нашаткувати капусту, додати в суп. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, додати в суп. Посолити і поперчити за смаком. Додати шавлію, варити до готовності, протягом 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)